Måleri i Trelleborg med lång erfarenhet

Lång erfarenhet inom måleri

Gislander Måleri & Konsult startades 1992 i Trelleborg och drivs av målaremästare Kenneth Gislander. Företaget är anslutet till Måleriföretagen och erbjuder Nöjd-Kund-Garanti. Vi är godkända och auktoriserade av MVK, måleribranschens våtrumskontroll för våtrum. Välkommen att kontakta oss för professionell hjälp med allt inom måleri!

Totalentreprenader sedan 1993

Företaget utför inte enbart traditionellt måleriarbete. Sedan 1993 så utför vi även totalentreprenader och idag så är ungefär 65% av alla jobb totalentreprenader. Vi tar då hand om hela anbudsförfarandet med totalansvar och presenterar ett nyckelfärdigt projekt.

Bland våra återkommande kunder genom åren kan nämnas: Coop, Trelleborgs Kommun, Sparbanks Stiftelsen, flertalet bostadsrättsföreningar samt många privata beställare. Referenser lämnas gärna på begäran!

 

Måleri Trelleborg Gislander

Rot-avdrag vid måleri

Ska du måla om villan eller renovera lägenheten och vill ha professonellt utförda måleriarbeten? Passa på att utnyttja ROT-avdraget och sänk vår arbetskostnad för måleri och tapetsering.

Läs mer på Skatteverkets hemsida!

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd Kund Garanti

Som medlem i branschorganisationen Målaremästarna lämnar vi två års garanti på utfört arbete inom målning och tapetsering.

Cert. för våtrumsarbete

Certiifierad för Våtrumsrenovering

Vi utför alltid våtrumsarbete med godkända material och enligt branchstandardens utförandeanvisning.

Totalentreprenader

Utför totalentreprenader i Trelleborg

Vi tar gärna hand om hela ditt bygg- eller renoveringsprojekt och samordnar kontakter med övriga hantverkare så att arbetet flyter på kostnadseffektivt och snabbt med hög kvalitet på slutresultatet!